top of page
DSC_0419.JPG

Järvenpään VPP

Palokuntamme toimii osana Keski-Uudenmaan Pelastuslaitoksen organisaatiota. Yhdistykseemme kuuluu sekä varsinainen hälytys-osasto että nuoriso-osasto, joka kouluttaa varhaisnuorista uusia tulevaisuuden vapaaehtoisia sankareita pelastustoimintaan.

Toiminta: Emergency Services
DSC_0322.JPG

Hälytysosasto

Hälytysosaston henkilöstössä on lukuisten eri työelämän ammattialojen ammattilaisia.

Saavuttaakseen hälytyskelpoisuuden sekä kelpoisuuden eri tehtävien suoritukseen jäsenistön on käytävä useita erilaisia Suomen pelastusalan keskusjärjestön suunnittelemia kursseja.

Näiden kurssien lisäksi jatkokoulutusta järjestetään palokunnan viikkoharjoituksissa sekä muissa erillaisissa sisäisissä koulutustapahtumissa.

Hälytysosaston toimintaan voi osallistua kuka tahansa 16v täyttänyt, perusterve ja hyvän työkyvyn omaava henkilö.

Palokuntanuoret

Nuorisotoiminta on vauhdikasta ja innostavaa. Palokuntanuorisotyön tavoitteena on saada 10-17 -vuotiaat tytöt ja pojat innostumaan palokuntatyöstä ja kehittymään vastuuntuntoisiksi kansalaisiksi. Yli 16-vuotiaat sammuttajanalut voivat halutessaan liittyä hälytysosastoon.

Palokuntaharrastus antaa valmiuksia moniin elämän tilanteisin, vaikka nuoresta ei myöhemmin tulisikaan ammattipelastajaa. Muiden taitojen ohella nuoret oppivat hyödyllisiä kansalaistaitoja, ryhmätyöskentelyä ja tutustuvat samalla uusiin ihmisiin.

Järvenpään VPP:n nuoriso-osasto tarjoaa nuorille harrastuksen, jossa kohtaavat hyöty ja huvi. Harrastaminen on ilmaista ja Järvenpään VPP tarjoaa nuorille asianmukaisen harjoitusvarustuksen.

Tervetuloa mukaan iloiseen ja reippaaseen joukkoomme!

DSC_0095.JPG
bottom of page